Krpe za čiščenje netkane Tkanine Leni Krpe za Mokro in Suho Stroj za Enkratno uporabo Jed papirnato Brisačo, Krpo za Kuhinjo gospodinjskih opravil

  • €8.59
  • €6.44  • Daj v skupno rabo:

Dodatni podatki

Opis

To papirnato brisačo je super žilavost, se lahko uporablja tako za mokro in suho.Lahko ne samo obrišite madeže olja, ampak tudi suho sadje obrokov, pomivanje posode, ipd.to je mogoče ponovno uporabiti večkrat, ne da bi poškodovali mokro vodo.Primerne za kopalnico, dnevno sobo, spalnico, pisarno in učilnico.Obstaja 50 kosov v vsaki glasnosti, 3 pakete gnome v celoti.

značilnosti

1. To je tako težka, kot krpo in absorpcijo vlage kot papir, in lahko hitro dekontaminacijo in absorbirajo vodo 2. Lahko se uporablja večkrat.To se lahko uporablja tako za mokro in suho.To je močno žilavost po absorbira vodo in ni enostavno trganje 3. Odebeljena design, dve plasti papirja vsak.

Podrobnosti izdelka

Paket velikost: 13.77 x 9.44 4.33 x v; 0.48 LB Teža: 0.5 kg Material: les, celuloza + PP Specifikacija proizvoda: 50 listov (3 pakete) Velikost izdelka: 9.84x9.84 cm

Seznam izdelkov

1*roll

Oznake: zfold papirnato brisačo, imetnik kuhinjski papir, za papirnato brisačo imetnik kuhinja, razpoložljivi papirnato brisačo panda, razpoložljivi papirnato brisačo, zelena, imetnik papirja, barkcloth, krpo, brisačo, zunanji papirnato brisačo, morska deklica brisačo.


  • Funkcija: Čiščenje
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Število listov: 49 Listov

Podaj mnenje

Ocena?
Morda vam bo všeč tudi


Podpora 24/7
TELEFON
E-poštni naslov
[email protected]